Monique Nillesen Fotografie & Artwork
Voor de foto's van je leven

Fotoreportages

Ga je trouwen en ben je op zoek naar iemand die deze prachtige dag kan vastleggen? Of wellicht wil je graag eens mooie foto's laten maken van je familie, je kinderen of jezelf. Ik zou erg vereerd zijn als je mij zou kiezen als je fotograaf. Ik doe het graag en samen maken we er iets moois van.

Familiereportage

Samen gaan we op pad, naar buiten de natuur in. Of misschien weten jullie wel een prachtige locatie zelf waar jullie graag heen willen. En daar ga ik dan in een ongedwongen sfeer aan de gang. Lekker foto's maken van jullie terwijl jullie gezellig samen wat wandelen, spelen, klimmen, of knuffelen. Van te voren geregisseerde beelden, daar doe ik niet aan. Ik bekijk ter plaatse hoe het loopt en het komt altijd goed. 

Bekijk het portfolio

 


Bruidsreportage

 

Deze bijzondere dag gaat altijd veel te snel voorbij. En dan is het fijn als er nog iets is om in terug te kijken. Een boek waar al die speciale momenten prachtig zijn vastgelegd. Een boek om even weer terug te gaan in de tijd.

Allereerst heb ik uiteraard een afspraak met jullie waarin ik uitleg hoe ik werk en wil ik vooral ook weten wat jullie van mij en de reportage verwachten. Na opdracht, zal ik nog een keer bij jullie langskomen om de details door te spreken zodat er niets mis kan gaan op de dag zelf.

Een goede voorbereiding is het halve werk zeg ik altijd maar. En als ik dan de foto's heb genomen ga ik thuis aan de slag. Aan de slag met het samenstellen van een fotoboek. Voordat ik het boek bestel, komen jullie een keer naar mij toe en gaan we samen door de digitale opzet heen. Jullie kunnen dan alvast kijken of het naar wens is en of er eventueel nog wat foto's bij zouden moeten of juist weg moeten. Ik bestel niets voordat ik jullie goedkeuring heb.

Een kleine selectie van de familie en bruidsreportages kun je vinden onder mijn portfolio.

Bekijk het portfolio