Monique Nillesen Fotografie & Artwork
Voor de foto's van je leven

Outdoor fotografie

Tuinen en tuinontwerpen

Bent u hovenier of tuinarchitect? Dan weet u dat prachtige tuinfoto's de klant over de streep kunnen helpen. Als ze zien wat u heeft gemaakt of heeft ontworpen dan is er geen beter middel dan een foto om dit te bewijzen. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het fotograferen van tuinen en ik mag wel zeggen dat ik daar inmiddels een specialist in ben geworden. Het fotograferen van tuinen doe ik voornamelijk in opdracht van hoveniers en tuinarchitecten. Iedere hovenier en architect heeft een eigen stijl. Samen met u ga ik die stijl ook vastleggen.

Een mooi fotoboek dat u op een beurs kunt neerleggen, of kunt meenemen naar uw klant. Hoe fijn zou dat zijn? Een fotoboek vol met de prachtigste projecten en representatief voor uw stijl. Ik verzorg het graag voor u.

Contact opnemen

Portfolio

Buitenverblijven en overkappingen

Als een buitenverblijf of overkapping wordt opgeleverd dan volgt er vaak nog een heel traject rondom het verblijf of de overkapping. De foto's die u met de oplevering heeft gemaakt zijn dan nog niet perfect want de tuin erom heen moet nog worden afgemaakt. En gaat u dan nadat de tuin klaar is terug om de mooiste foto's te maken? 
Meestal is het antwoord op die vraag nee. En dat is ook logisch want u bent alweer met hele andere projecten bezig. 
Hier zou het bijvoorbeeld prettig zijn als u jaarlijks een aantal mooie referentieprojecten laat fotograferen waarna u de foto's op uw website, in promotiemateriaal en op social media kunt gebruiken. Ieder jaar weer nieuwe foto's van uw projecten in een mooie setting.

Contact opnemen

Portfolio

 

Bloemen, planten, heesters en bomen

Een online catalogus of wellicht zelfs een gedrukte catalogus van uw mooiste planten. Planten waar u al jaren kei hard aan hebt gewerkt in de kwekerij om ze op het niveau te krijgen wat u altijd voor ogen heeft gehad.

Sfeerbeelden kunnen heel bepalend zijn in uw catalogus of op uw website. Of juist wel die details van die plant. De vorm van de bladeren, de kleur, de manier waarop de stam zich vertakt, de volle gewortelde kluit van zo'n boom. Er zijn zoveel aspecten die belangrijk kunnen zijn. 

Contact opnemen

Portfolio

Buitenleven

Tuinmeubelen, bloempotten, buitenhaarden, parasols, zonwering, sierbestrating en nog heel veel meer outdoor producten waarbij het belangrijk is dat ze in een juiste omgeving staan. Sfeer, sfeer en nog eens sfeer. Daarmee gaat u uw klant aanspreken en verleiden. Want als uw klant ziet hoe mooi die strak witte hoogglans bloempot tot zijn recht komt in die moderne tuin, dan staat u al met 2-0 voor. En die parasol, buitenhaard of tuinmeubelen. Voor alles geldt dat als ze in een juiste setting staan opgesteld en daar mooie foto's van worden gemaakt, u altijd een prachtige referentie heeft waarmee u de klant kunt verleiden. Want daar gaat het om. Verleiding.

Contact opnemen

Portfolio

 

Heeft u een outdoor product of dienst?

Als u een product of een dienst heeft voor buiten, en u wilt daar graag foto's van laten maken dan beperk ik mij niet alleen tot bovengenoemde onderwerpen. U mag dit in de breedste zin van het woord zien. Een bedrijfsreportage van uw grondverzet bedrijf, of de fotografie van het werk van uw buitenschilders, prachtige bestratingsmaterialen. Allemaal voorbeelden van outdoor producten en/of diensten die ik graag voor u vastleg.