Monique Nillesen Fotografie & Artwork
Voor de foto's van je leven

Prijzen familiereportage

Ik heb geprobeerd een overzicht te geven van de kosten voor een familiereportage. Ik bied een aantal pakketten aan. het pakket 'Nabestel' is met name interessant als u nog helemaal niet weet hoeveel foto's u wilt en in welk formaat. Of als u alleen een wanddecoratie of een grote afdruk wilt. U knt tijdens de shoot altijd nog veranderen van keuze. Geen probleem.

Normaal gesproken komt u naar mij toe. Maar wellicht vindt u het prettig als ik naar u toe kom of dat we op een specifieke locatie afspreken. Binnen een straal van 15km van Oeffelt is dat geheel gratis. Buiten een straal van 15km van Oeffelt tel ik daar 0,19 per km voor. Dat geldt ook voor de fotolocatie zelf.


Pakket 'Brons'

€ 95,00

INCLUSIEF:

- 6 digitale files voor online gebruik (100 DPI)

Tijdsduur 45-90 minuten

aanleveren: binnen 10 werkdagen via wetransfer

Pakket 'Zilver'

€ 149,00

INCLUSIEF:

- Alle bewerkte digitale files (minimaal 15) voor online gebruik (100 DPI), niet geschikt om af te laten drukken

Tijdsduur 45-90 minuten

Aanleveren: binnen 10 werkdagen via wetransfer

Pakket 'Goud'

€ 195,00

INCLUSIEF:

- Alle bewerkte digitale files (minimaal 15) in groot formaat, geschikt om zelf af te laten drukken (300 DPI)

Tijdsduur 45-90 minuten

Aanleveren: binnen 10 werkdagen via wetransfer

Pakket 'Nabestel'

€ 65,00

INHOUD:

- Alle foto's worden geupload in een systeem waar u ze zelf kunt nabestellen in het gewenste formaat. Formaten: online gebruik, groot formaat om zelf af te drukken, vakafdrukken, canvas, hout enz.

Dit pakket is ook het uitgangspunt als u alleen een wanddecoratie wilt of andere specifieke wensen heeft.

Tijdsduur 45-90 minuten

Binnen 3 werkdagen staan de foto's online en kunt u gaan kijken en bestellen.

U kunt een fotoshoot boeken op alle dagen van de week. Als u op zondag een shoot wilt komt er een toeslag bij van 25,00.

Bovenstaande prijzen gelden voor consumenten en zijn inclusief BTW.

Na de fotoshoot ontvangt u een factuur voor het door u gekozen pakket. Na ontvangst van het bedrag zullen de foto's worden aangeleverd.

De foto's mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. De foto's zijn uitsluitend voor eigen gebruik.
De foto's die ik maak, kunnen door mij op Facebook worden gebruikt of gepubliceerd worden op mijn website. Hierbij worden nooit uw NAW gegevens geplaatst. Indien u dit niet wilt, dient u dit specifiek bij mij aan te geven.

Ik garandeert de kwaliteit van de afdrukken die bestelt worden via het pakket 'Nabestel'. De afdrukken worden geleverd door mijn eigen vakcentrale waar ik jarenlang ervaring mee heb en 100% vertrouwen. Ik ben niet verantwoordelijk voor een slechte kwaliteit afdrukken of het wegvallen van gedeeltes van de foto die door een andere centrale zijn gemaakt dan mijn eigen vakcentrale.

TIP: indien u zelf bestelt let er dan op dat u de juiste verhouding kiest. Als een foto liggend is opgemaakt, en u bestelt deze in het vierkant, dan gaat er zeker een deel van de foto afvallen. Wilt u dit voorkomen of bent u onzeker, maak uw wensen dan kenbaar aan mij en ik regel het graag voor u. Mijn foto's worden altijd in de verhouding 2:3 of 1:1 opgemaakt.

Demomodellen van wanddecoraties en boeken

Na een fotoshoot kunt u zelf beslissen hoe u de foto's gepresenteerd wilt hebben. Dit kan door bijvoorbeeld een wanddecoratie te laten maken van uw favoriete foto. Of bijvoorbeeld een klein fotoboekje. Er is veel mogelijk. En graag bespreek ik samen met u wat voor u een mooie oplossing is. 

Aan de hand van demomodellen die ik heb kunt u zelf zien en voelen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Hout, aluminium, acryl, vivid (materiaal geschikt voor buiten), ik heb het allemaal voor u hangen op een muur zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Boekjes in diverse modellen en afmetingen, u kunt ze zo doorkijken om een goede indruk te krijgen.